-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sonsuz Ölüm

ads
ads

Sonsuz Ölüm Filmi


Vizyon Tarihi süresi (1 saat 50dk)
Yönetmen: George Roy Hill
Oyuncular: Paul Newman, Robert Redford, Katharine Ross
Tür Western , Aksiyon , Biyografik
Ülke ABD

Sonsuz Ölüm Filminin özeti:


Butch Cassidy, 1890’lı yıllarda canlılık gösteren bir vurgun çetesinin uslu ve karizmatik lideridir. En yakın arkadaşı, bir zamanda en doğru davranış arkadaşı da olan nüfuzkâr güre Sundance Kid’tir. düet bütün şehrin vahim rüyası olmuş kalburüstü soygunculardır, Butch’ın aklıyla Sundance’in pençeli yapısı birleşince ikilinin ellerinden on paralık kimesne kurtulamaz. ancak değişen cihan ve yeni küresel sistemde daha çok bu şekil illegal işlere yer yoktur. müşkül durumda kalan ikili için yaşadıkları yerden uzaklaşmaları kondisyon olmuştur....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.