-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » The Dukes of Hazzard

ads
ads

The Dukes of Hazzard Filmi


Vizyon Tarihi bsüresi (1 saat 44dk)

Yönetmen: Jay Chandrasekhar
Oyuncular: Seann William Scott, Johnny Knoxville, Jessica Simpson
Tür Aksiyon , Komedi , Polisiye
Ülke ABD


The Dukes of Hazzard Filminin özeti:


Kuzenler Bo, Luke ve Daisy, amcaları Jesse için bir örtülü göreve atılırlar. spekülatif Hazzard kentinin cafcaflı yollarında, 1969 manken arabalarıyla, maceradan maceraya koşan kol türlü zorluklarla karşılaşırlar. Amaçları kendilerinin bile dahil oldukları Duke ailesinin işlerini kurtarmaya çalışmaktır ve karşılarına sâdır bu şiddetli engelleri aşmaları da hem ağır hem de çalgılı çağanaklı bir macerayla muhtemel olacaktır....


Aynı isimdeki amerikan bezi televizyon alıcısı sekans serisinden uyarlanan film gişede kudretli olsa da eleştirmenler tarafından kudretli bulunmamıştır. elan mukaddema de az defa sinemaya uyarlanan film başrollerindeki şanlı pop şarkıcısı Jessica Simpson’la ilgi çekerken rejisör koltuğunda Jay Chandrasekhar var.....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.