-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Zatoichi

ads
ads

Zatoichi Filmi


Vizyon Tarihi 17 Aralık 2004 (1 saat 56dk)
Yönetmen: Takeshi Kitano
Oyuncular: Takeshi Kitano, Tadanobu Asano, Yui Natsukawa
Tür Macera , Aksiyon
Ülke Japonya

Zatoichi Filminin özeti:


Gözleri görmeyen Zatoichi, kumar oynayarak ve ovma yaparak hayatını kazanmaktadır. ancak gösterişsiz görünüşünün ardında marifetli bir silahşör gizlidir. yıldırak hızı ile tığ çeker ve soluk kesen bir inceliğe sahiptir. Zatoichi, ibret niyetli çetelerce ve zorlu bir samuray aracılığıyla yönetilen bir kasabaya gelir. Ailelerinin cinayetinin intikamı peşinde olan dü körpe geyşa ile karşılaştığında kartlarını kemiksiz raks etmek zorunda kalır. Düello, zarif zeka ve kadın dokunuşu! Anti kahramanımızın hikayesi TV dizisinden uyarlanmıştır....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.