-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » ANDROİD YOUTUBE GİRİŞ UYGULAMASI

ads
ads

Android Cihazlarınızda Youtube Engeli kaldırma Uygulaması


Uzun bir süreden beri Ülkemiz genelinde Youtube video sitesine  erişim egnegli bulunmaktadır. Henüz bu zamana kadar Youtube açılmamıştır.  Bilgisayarlarınızdan DNS ayarları değiştirerek girmek mümkün oluyor. Ancak bu durum Android kullanıcıları için zor olabiliyor. Bundan dolayı çıkartılan uygulama ile youtube engelini kaldırarak rahat bir şekilde siteye erişim sağlanabiliyor. 


ANDROİD YOUTUBE GİRİŞ UYGULAMASI


Bu yazımızda kısaca Android Youtube giriş uygulamasını tanıtacağız.  Uygulamayı bir Türk yazılımcı geliştirmiştir. Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak sunulan youtube engeli kaldır uygulamasını  ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulamayı dokunmatik cihazlarınızda rahatlıkla çalıştabilir ve kullanabilirsiniz. 1.7 MB büyüklükte olan  kurulum dosyası ile kolayca entegre edebiliyorsunuz Android 2.3 ve üzeri sürümlere sahip hemen hemen tüm Android telefon veya  tabletlerde çalılabilecek seviyede programlanmıştır.  Bu uygulamanın en iyi özelliği ise çok küçük boyutta olmasıdır. Bundan dolayı android cihazlarınızda herhangi bir kasma ve donma sorunu olmayacaktır.

Android Youtube giriş engeli kaldır uygulamasını Google Play Store üzerinden ücretsiz indirebilir yahut aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


İndirme Bağlantısı >>  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.draq0n.youtubeengelkaldir

Bir önceki yazımız >> TÜM GAZETELER UYGULAMASI

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.