-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Çok Görülen Rüyaların Açıklamaları

ads
ads
Bu yazımızda en çok görülen rüyalardan örnekler vereceğiz.

Rüyada Bebek görmek,
 rüya sahibine neşe ve mutluluk getirecek haberlerin müjdecisidir. Bazı yorumculara göre bu rüyalar, gören kişilere iç sıkıntısı olarak dönecekse de, bu şekilde düşünmeden rüyanızı hayra yormalısınız. Bebek gerçek hayatta da, yeni başlangıçların, mutluluğun, yeni bir hayatın başlamasının göstergesidir. Rüyalarınıza buna göre yön verirseniz, sizin için hayırlı olacaktır. Bu rüyalarınızı her zaman hayra yormalısınız. Rüyanızda gördüğünüz bebek size şanslı günlerin kapısını açacaktır. Beklemediğiniz yerlerden gelecek hayırlı haberler, maddi kazançlar, size oldukça yakındır. Kendi düşüncelerinize önem vermeli, fikirlerinizi gerçekleştirmek için çaba göstermelisiniz. Ticaretle uğraşan biriyseniz, girişimlerinizde daha cesaretli olmalı, başarının yanınızda olduğunu unutmamalısınız. Gördüğünüz bu rüyayla birlikte şansın her zaman yanınızda olacağını bilin. 

En Çok Görülen Rüyaların Açıklamaları


http://www.facebooksitesi.net/ruya-tabirleri/ruyada-bebek-gormek.html  Bebek rüyalarının bir çok güzel ve farklı anlamı bulunmaktadır. Bunlardan biri de, çevrenizde bulunan arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan, akrabalarınızdan ya da hiç tanımadığınız bir kişiden kendinize sağlayacağınız faydalardır. Bebeği yeni oluşumların başlangıcı, yeni iş kapıları, yeni arkadaşlıklar ve dostluklar, yeni aşkların başlaması şeklinde yorumlayabilirsiniz. Sizin huzurlu, neşeli ve mutlu olmanız için her türlü imkanın sağlandığı bir yaşamın müjdecisi olacaktır. 

Rüyada görülen bebeğin, durumuna göre rüyanızı farklı biçimlerde yorumlayabilirsiniz. Gördüğünüz bebek güzel ve mutlu görünüyorsa feraha erişeceğinize, bebeğin ağlarken görülmesi yaptığınız bir davranıştan ötürü duyacağınız pişmanlığa yorulmalıdır. Gördüğünüz rüyadaki bebeği seviyorsanız, çok yakın zamanda güzel bir haber alacaksınız demektir. Rüyada gördüğünüz bebeği emziriyorsanız, elinizden gidecek kayıplarınız olacaktır. Bu yüzden gerçek yaşamınızda tedbiri elden bırakmamak gerekir. Bulunduğunuz çevredeki kişilere karşı daha temkinli olmalı, size yapılacak kötülüklere karşı dikkatli olmalısınız. Etrafınızda olan kişiler sizlere bilerek ya da istemeden kötülük yapabilir. Bu sebeple kendinizi koruyacak tedbirleri almayı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada para görmek
Rüyada para görmek, ağızdan çıkan sözlerden oluşabilecek zararlara işaret etmektedir. Duyacağınız laflar belki canınızı fazlasıyla sıkıp sizi üzüntüye itebilir. Bir takım rüya tabiri yapan kişiler sizin için etrafınızda pek çok ikiyüzlü insanın olduğunu ve bunların lafınızı ettiğini, sizin hakkınızda olur olmaz konuşmaların düzenlendiği şeklinde yorumlamıştır.

Rüyada para görmek bazı durumlarda iki şekilde yorumlanabilir. Birincisi lafınızı çok eden kişilerin olması, diğeri ise sizin dedikodunuzu eden kişilere karşı vereceğiniz laflarınızın olmasıdır. Ancak bu iki rüya tabirinin de bir ortak noktası var o da ortada konuşulan laflardır. Buna karşı eğer dedikodunuzu eden kişilerin varlığından şüpheleniyorsanız, kendi cümlelerinizi hazırlayabilirsiniz.

Rüyada para yırttığını gören kişi, gizli saklı yaptığı ancak vicdanına sığdıramadığı düzenbazlıkları bırakacağı şeklinde ifade edilir. Rüya sahibi eğer, kara para ve haksız kazanç sağlayan, bu durumdan oldukça tedirgin olup da bırakmak isteyen, yapmış olduğu işlerden dolayı içi içini yiyen ve farkında olmadan bir takım yanlışlıklarda bulunulmuş kişi ise işlerini artık www.sohbetsesi.net düzene sokacağına ve her şeyin yolunda gidip helal kazanç sağlanacağına delalet eder.Rüyada eğer paradan yapılmış bir kemer görülür ve bu kemeri rüya sahibi beline takıp ortada salına, salına gezerse, evine veya işyerine bir takım eşyalar alacağına, ortamını güzelleştireceğine ve mekânı ferahlatacağına delalet eder.

Rüyada gümüş para görülmüş ise genelde sevinçli, müjdeleyici ve mutluluk getirici bir haber ile yorumlanır. Diğer bir rüya yorumuna göre ise rüya sahibinin kısmetinin açılmasına ve hayırlı işlere yelteneceğine işaret eder. Rüya sahibi eğer ki evli ise evindeki düzenin hoş bir ortama kavuşacağına herkesin o çifte imreneceğine ve mutluluk içerisinde sürülecek bir yaşama delalet eder.

Rüyada Bakır para görülmüş ise, iş yerinde ki olan olayların düzeleceğine, maaşlı çalışan bir kişi bu rüyayı görmüşse maaşına güzel bir zam geleceğine ve şansının bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para görülmüş ise canını sıkan olayların gerçekleşeceğine ve üzücü durumların yaşanacağına delalet etmektedir. Eğer rüyanızda bozuk paranın sizden uzaklaştığını ve bu paradan bir yolunu bulup kurtulduğunuzu görürseniz feraha ereceğinize alamettir.

Rüyada Yılan görmek
Rüyada yılan görmek, rüyada yılan öldürmek, rüyada yılan sokması, rüyada yılan ısırması konusunda yapılan rüya tabirleri şu şekildedir:

Gizli düşmana, kadına, çocuğa, esenliğe, saltanata, beyliğe, kişinin geçimine; Vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek aile fertlerinden birinin düşmanlığına,

Ağızdan yılan çıkması kötü söz söyleyerek bundan zarar görmeye, Yastık veya yatağı üzerinde yılan öldürmek işinin vefat etmesine, Boğazından yılan çıkıp toprağa girdiğini görmek ecelinin yaklaşmasına,
Yılanla boğuşmak düşmanından zarar görmeye, Yılanı öldürmek yahut kesmek düşmanına galip gelmeye, Yılan tutmak korktuğu şeyden eminolmaya,

yılana sahip olup ondan korkmadığını görmek yüksek derecelere, Büyük yılan büyük ve güçlü düşmana, Küçük yılan zayıf düşmana, www.facebooksitesi.net Ağzına yılan girdiğini görmek ilim ehli olmaya,
Yılanın uçarak yükseldiğini görmek sevinç ve sürura ermeye,Yir yere yılan düşmesi, oranın yöneticisinin vefatına, Başının üzerinde yılan görmek devlet kademesinde itibar sahibi olmaya,

Kab dolusu yılan görmek müslümanlara buğzetmeye, Yeşil yılan din düşmanına Etrafında yılanlar görmek yakınlarının düşmanlığına, onların sokamaması zarar verememelerine,
Yılandan korkmak düşman şerrinden emin olmaya,

Evde görülen yılan evdeki düşmana, hariçte görülen yılan dışarıdaki düşmana, Yılanın eti, kemiği ve derisi düşmanın malına, Yılanın kendisiyle konuştuğunu görmek düşmanı ile barışmaya yahut hayır ve menfaate ermeye,

Yılanın kendisine fena söz söylediğini görmek düşmanı ile kavga etmeye yahut düşmanı yüzünden zarara uğramaya, Altın, gümüş ve diğer madenlerden yılan görmek büyük hayra,
Arkadan yürüyen yılan hileli düşmana

Kaynak: facebooksitesi.net/ruya-tabirleri/ruyada-para-gormek.html

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.