-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » iPhone 6'nın fiyatı Ne kadar?

ads
ads
iPhone 6'nın fiyatı kadar?

iPhone 6'nın fiyatı açıklandı

İPhone kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği yeni akıllı cep telefonu  iPhone 5S'ten sadece  100 $ üstü fiyata ülke pazarlarında satışa sunulacağını belirtti.


iPhone 6 bu sene  piyasaya çıkacağı beklenmektedir. Özelliklerinin birazı belli olduğu gibi fiyatı da kesin olmamakla birlikte biraz çıklığa kavuştu.  iPhone 6'nın 5S'in fiyatının 100 $ fazlasına yakın rakamlara satılacağını  Global yatırım ve bankacılık şirketi  Jefferies'in analistlerinden Piter Misek açıkladı.  Tam olarak net bir fiyat belirtilmemiştir. Ancak 100 dolar civarı bir artış ile satma konusunda  fikir alışverişleri olduğunu ve bu fiyat ile ülke pazarlarında  satışa sunulabileceği konusunun altını çizdi.

Dünya devlerinden olan Samsung firmasının cep telefonları oldukça rağbet görmektedir. Ancak iPhone günümüzde daha çok rağbet görmeye devam ediyor. 100 dolarlık bir artış iPhone kullanıcılarını başka telefonlara yönlendirmeyeceği düşüncesinde olduğunu Misek bildirdi.


iPhone 6'nın fiyatı 2200 tl  olabileceğinin sinyallerini verdi.


Bir önceki yazıyı okumak için >>  SAMSUNG GALAXY ACE STYLE

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. iphone herkeste ucuz bizim ülkemizde pahalı :(

    YanıtlaSil
  2. Ben title a bakarak girdim içeri, acaba iPhone 6'nın fiyatı kadar ne olabilir diye :)
    Meğersem Title yanlış yazılmış :)
    Her neyse, her zaman olduğu gibi yine yurtdışı malını bize 4-5x daha fazla mal edecekler. Ben böyle ticaret anlayışına dur derim uleyn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatırlatma için teşekkür ederim hocam gözden kaçmış bir durumdu düzeltildi..

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.