-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Şangay Şövalyeleri

ads
ads

Şangay Şövalyeleri Filmi


Vizyon Tarihi 15 Ağustos 2003 (1 saat 55 dakika)
Yönetmen: David Dobkin
Oyuncular: Jackie Chan, Owen Wilson, Fann Wong
Tür Komedi , Macera , Aksiyon
Ülke ABD , Hong Kong

Şangay Şövalyeleri Filminin özeti:


Chon Wang ve Roy O'Bannon yekpare vahşi batıyı ayakları altına aldıktan sonra bu posta Londra'dadırlar. Çin'deki asiler Chon'un babası olan yaşamını elinden alırlar.. Chon da bunun üstüne en benzeyen dostu Roy'u çağırarak intikam örtmek şartıyla Londra'ya dosdoğru sistem alır. Chon'un dayanıklı görüşmediği kız kardeşi olan Liu da öteki yandan kendi intikamını fethetmek için planlar yapmaktadırlar. Roy, Liu ile tanışınca ona asılı olacak ve tüm bu karmaşanın pir bir kaosa dönüşmesine teknik nedeni olacaktır...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.