-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » İtirazım Var

ads
ads

İtirazım Var Filmi


Vizyon Tarihi 18 Nisan 2014 (1 saat 50dk)
Yönetmen: Onur Ünlü
Oyuncular: Serkan Keskin, Hazal Kaya, Büşra Pekin
Tür Polisiye , Komedi
Ülke Türkiye

İtirazım Var Filminin özeti:


Selman Bulut, bir zamanlar antropolojiyle ilgilenmiş külüstür bir boksör, şimdilerdeyse bir camide vazife yaratıcı sıradışı bir imamdır. Bir zaman camide namaz kıldırdığı sırada caminin içi silah sesleriyle yankılanır. İçeride bulunan kişilerden biri yere yığılır ve hayatını kaybeder. hikâye adına mevrut zabıta ilk delilleri toplar ve sondaj süreci başlar. Selman endişe bu vaka sonrasında harekete kullanılan ve şüphelendiği bazı insan ve durumların üzerinden davayı çözmeye karar verir. Her iz işleri beklemediği bir noktaya götürür ve olaylar giderek daha gizemli bir vaziyet almaya başlar........,

'İtirazım Var', beyazperdede en son 'Sen Aydınlatırsın Geceyi' filmiyle alıcı arkasına geçen, televizyondaysa Ben bile Özledim dizisiyle izleyiciyle mülaki haysiyet Ünlü'nün son sinema filmi. Başrolünde Serkan Keskin'in nokta aldığı polisiye türündeki filmin senaryosu ve yönetmenliği haysiyet Ünlü'ye ait. özge rollerde ise Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan ve Osman Sonant gibi isimler bulunuyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. onur ünlü, son filmi itirazım var da da kendisinden bekleneni yaparak eskiyi eleştirme kolaylığına kaçmamış

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.