-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Peri Masalı

ads
ads

Peri Masalı Filmi


Vizyon Tarihi 28 Mart 2014 (1 saat 30dk)
Yönetmen: Biray Dalkıran
Oyuncular: Burcu Kıratlı, Emre Kızılırmak, Orhan Aydın
Tür Romantik , Komedi
Ülke Türkiye

Peri Masalı Filminin özeti:


erkek ile Peri birbirlerine sırılsıklam somurtkan bir çifttir. akman bir güzelliğe mevla olan Peri adındaki körpe kadın, hayli kimseyle paylaşmadığı bir hastalıktan muzdariptir. bundan sonra hayatının iplerini elinde oyumlamak isteyen yiğit ise aşırı sevdiği babasıyla sorunlar yaşamaktadır. fakat Peri'nin hastalığı bazı problemler yaşayan bu insanları birbirlerine henüz fena yakınlaştıracaktır....


Araf (2006), behişt (2007), cehennem 3D (2010) ve Bana Bir vurgun Yaz (2012) filmlerinin yönetmenliğini yapan Biray Dalkıran'ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde ise toy oyuncular burcu Kıratlı ve Emre Kızılırmak mevki alıyor. Kadroda kendilerine Orhan Aydın, sedef hastalığı Şahin, kahraman Korkmaz, zor Altay ve ıtır salim gibi isimler haremlik ediyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.