-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » KIZLAR İÇİN HAZIRLANMIŞ OYUNLAR

ads
ads
Çocukların okuldan ve ödevlerden sıkılmış bir vaziyette olduğu herkes tarafından aşikârdır. Çocuklar için eğlence her şeyden önce gelir. Eğlence olarak ise tek tercihleri oyun oynamaktır. Ancak ebeveynler çocuklarını sokağa çıkarmaktan arkadaşları ile oynamasından genel olarak tedirgindir. Çünkü günümüzde sokak koşulları giderek kötüleşmektedir. Sokaklarda hızla geçen arabalardan, kötü niyetli insanlardan tedirgin olan ebeveynler çocuklarını sokağa çıkarmaktan çekinir hale gelmişlerdir. Bunun yerine ise göz önünde olması açısından bilgisayardan oyun oynamasını tercih etmektedirler.

KIZLAR İÇİN HAZIRLANMIŞ OYUNLAR


Bu genelleme sadece çocuklar için değil yetişkinler içinde geçerlidir. Günlük hayatta yaptığı aktivitelerden sıkılan yetişkinler bir aktivite aracı olarak bilgisayar ve interneti tercih etmektedir. Oyun oynamak her yaştan ve kesimden insan için vaz geçilmez bir tutkudur. Arama motorlarına oyun yazmak bile birçok oyun sitesinin anında görüntülenmesini sağlamaktadır. Oyun sitelerinde friv olarak tabir edilen oyunlar küçük boyutlarda ve genellikle 2 boyutlu bir şekilde yer alır. Küçük olması itibari ile pek de çekici gelmeyen flah oyunlar
oynamaya başlayanlar için vazgeçilmez bir tutku haline gelmiştir. Oyun sitelerinde oyunlar pek çok kategoriye ayrılmış şekilde bulunur. Araba oyunları, yarış oyunları, zekâ oyunları, macera oyunları, savaş oyunları şeklinde birçok kategoriden oluşur. Ancak bu kategoriler genel olarak erkek çocuklarına hitap etmektedir.

Kız çocuklarını da ayırmayan oyun sitesi yöneticileri kızlar için de birçok oyun hazırlamıştır. Bu oyunlar kız oyunları diye bir kategoriye sahiptir. İçerik olarak ise genellikle giyim, kuşam, makyaj gibi erkeklerin pek de ilgisini çekmeyen oyunlardan oluşur. Bir bebeğe makyaj yapmak ya da onu giydirmek gibi oyunlardan oluşan kız oyunları kızların hem giyim ve makyaj konularında bilgilenmesini hem de giyim konusundaki kombinasyonunu geliştirmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.