-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Red

ads
ads

Red Filmi


Vizyon Tarihi 15 Ekim 2010 (1 saat 51 dakika)
Yönetmen: Robert Schwentke
Oyuncular: Bruce Willis, Morgan Freeman, Helen Mirren
Tür Komedi , Aksiyon
Ülke ABD

Red Filminin özeti:


Frank Moses Merkezi Haberalma kurumunda  çalışmakta olan bir ajan memurudur. Bruce Willis'in yazgı verdiği Frank karakterinin en majör özelliği sükunet içinde ve gözlerden uzak bir sundurma tarzını benimsemesidir. yayımcı ki, bir zaman erdemli uygulayım bilimi sahibi bir takım onu öldürmeye kalkışınca bütün tasar ve programını da takas etmek zorunda kalacaktır. Kimliğinin ortaya çıkması ve öte önem verdiği bir bayan olan Sarah (Mary-Louise Parker)'nın hayatının tehlikeye girmesi üzerinde Frank müzelik takımını toparlar ve son bir dirim savaşı vermeye başlarlar.

Kadrosunda bir mebzul sesli yıldızı barındıran film Warren Ellis’in tıpkı isimli çizi romanından sinema filmi çekildi...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.