-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Mother Of Myth ( ANDROİD Oyunu )

ads
ads
Gün geçtikçe Android oyunlara bir yenisi ekleniyor. Fakat son çıkan oyunların çoğu Telefon veya tabletlerde çift çekirdeklilerde iyi performans gösteriyor. Bunun nedeni  ise her yeni çıkan oyun görsellik ve kalite açısından kendini geliştirmesi ve en iyi performansla oynanabilmesi içindir.

Mother Of Myth (  ANDROİD Oyunu )


Bugün ki android oyunlarla ilgili konumuzda tanıtacağımız oyun "Mother of Myth" Yukarıda belirttiğimiz gibi bu yeni çıkan oyun yüksek performanslı android cihazlarda çalışmaktadır. Bu yüzden verimi düşük cihazlarda çalıştırabilme ihtimaliniz oldukça az diyebiliriz.

Genel olarak Android 4.0 ve üzeri olan sürümlerde işlevlerini gösteren Mother of Myth adlı android oyunu çok kısa bir zaman diliminde büyük oyuncu kitlesine ulaşmayı başarmış ve çok beğenilen ve indirilen oyunlardan olmuştur.

Google Play Store üzerinden Ücretsiz olarak sunulmaktadır. Google Play store üzerinden ücretsiz olarak indirebilir veya aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playnery.mom

Bir önceki yazımız >>  ZOMBİE GUNSHİP OYUNU 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Arkadaşlar ben bu oyunu indirdim nicki falanda girdim ama ondan sonrasini açamıyorum yardimci olabilirmisiniz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.