-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Samsung Galaxy S4 Value

ads
ads

Samsung Galaxy S4 Value Tanıtıldı.


Dünya devi olan Samsung her geçen gün akıllı teleefonlarına yenisini ekliyor.  Çok büyük başarıyı yakalayan Samsung şirketi kaliteli ve her çeşit yeni akıllı cihazlarıyla büyük bir kullanıcı kitlesine ulaştı.

Samsung en son olarak Galaxy S5'i tanıtmıştı. Biz bugün cep telefonları konumuzda "Samsung Galaxy S4 Value" isimli akıllı cep telefonundan bahsedeceğiz. Bunun nedeni geçen sene tanıtılan "Samsung Galaxy S4 Value" henüz bazı ülkelerde ( Amerika ve Avrupa ) ülkelerinde yakın bir  zaman önce  satışa sunulmuş olmasıdır. 

Samsung Galaxy S4 Value



Samsung Galaxy S4 Value özellikleri


Galaxy S4 Value Android 4.4.2 KitKat işletim sistemini kullanmaktadır. 1.9 GHz hızıda çalışmaktadır. 4 çekirdekli Qualcomm’un Snapdragon 600 işlemcisi ile  güç almakta bu cihazda  2 GB RAM bulunmaktadır. 398€ fiyat olarak belirlenmiştir. Ülke pazarlarında bu fiyat etiketiyle satılacaktır. Bu model telefonun şuanlık  kullanıcılar tarafından ne kadar talep göreceği konusunda henüz bir şey söylemek doğru olmaz. Zamanla göreceğiz.. Ancak iyi bir kitleye ulaşacağı kesindir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.