-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Rehine

ads
ads

Rehine Filmi


Vizyon Tarihi 29 Nisan 2005 (1 saat 53 dk)
Yönetmen: Florent Emilio Siri
Oyuncular: Bruce Willis, Kevin Pollak, Ben Foster
Tür Aksiyon , Gerilim
Ülke ABD

Rehine Filminin özeti:


kollukçu olarak görev karşılayıcı Jeff Talley’in baş görevi rehineler için konuşma ve arabuluculuk yapmaktır. Kariyerinde yaşadığı bir başarısızlıktan ötürü, atama talebi ile Los Angeles dışına çıkarak karısı ve kızını da bırakıp toz olmak ister. Gittiği yerde bir arakçılık olayı ile müteallik işler dayanıklı yolunda gitmez. hırsızlık fail üç fail, sert şüphelenilmeyen bir aileyi tutu alır. ancak ailedeki babanın bir sırrı vardır ve suçlulardan biri köşeyi dönmeden buradan ayrılmamakta kararlıdır. Bir noktadan sonra Talley’in kızı ve karısı da tutu alınmıştır. O şeb Jeff Talley’in herkesi kurtarması gerekmektedir. tabi bunu başarabilirse…...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.