-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Saç Ekim Merkezleri

ads
ads
Saç herkes için büyük bir önem taşımakta. Kişilerin en önemli aksesuarlarından biri olan ve kendilerini güçlü hissetmelerinde en büyük katkıyı sağlayan saçlar büyük bir motivasyon kaynağı. Örneğin saçını yaptıran bir bayanın ya da bir erkeğin kendini ne kadar güçlü bir görünümde hissettiğini görmüşsünüzdür. Bunun yanı sıra bir kadın için özel günlerde aksesuardan daha önemli olan saç erkekler için en büyük artı olarak bilinmektedir. Kişilerin hayatlarında bu denli önemli bir yere sahip olan saç zaman içinde genetik ve kimyasal nedenlerden kaynaklı ya da bir hastalık nedeniyle ilerleyen yaşın etkisiyle dökülebilmektedir.

saç ekim merkezi


Dökülen saç herkes için büyük bir hüzün kaynağı olmaktadır. Ancak artık saç ekim merkezleri kişilerin yüzlerini yeniden güldürmektedir. Saç ekim merkezleri teknoloji ile tıbbın istikrarlı ilerlemesini bünyelerinde en iyi barındıran yerlerdir. Saç ekim teknikleri oldukça fazla ilerlediği için kişiler çok doğal bir saç görünümüne kavuşabilmektedir. Eğer saçlarınız için üzülüyorsanız bir saç ekim merkezine gitmeniz yeterlidir. Gerekli doku ve kan testleri yapılarak lokal anestezi ile saç ekim işlemleri yapılabilir.

Eskiden saç ekim merkezleri oldukça korkutucu görünürdü ancak artık gelişen tıbbı tekniklerle beraber bu korkuyu yenmeniz mümkün. Yapay duran saç ekimleri geride kaldı saçınızın doğal sınırı belirlenmekte ve bu şekilde ekimler yapılırken aynı zamanda saçınızın çıkış yönü de dikkate alınmakta. Operasyon sırasında kişilere en az 3000 tel ekilirken bu işlem kendi vücudunuzdan alınan ya da ensenizden alınan saç kökleri ile sağlanmakta. Kadın içinde erkek içinde büyük bir önem taşıyan saçlar bu teknikler sayesinde çok daha doğal bir şekilde yeniden çıkmakta.


Saç ekiminden sonra saçlarınızı bir süre korumanız ve köklerine zarar gelmesini engellemeniz saçınızın sağlıklı bir şekilde tutarak yeniden uzaması için yeterli. Ne denli başarılı bir operasyon geçireceğiniz ne denli kaliteli bir merkezde saç ektirdiğinize bağlıdır. Alanında profesyonel ve referansları olan doktorlarla çalışmanız iyi olacaktır. Ekim yapılacak alanı belirleyen doktor size kaç kök gerektiği işlemin hangi bölgeden kök alınarak yapılacağı hakkında bilgi verecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.