-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Star Wars - Clone Wars Volume 1

ads
ads

Star Wars: Clone Wars Volume 1 Filmi



Vizyon Tarihi ..... (1 saat 36 dakika)
Yönetmen: Genndy Tartakovsky
Oyuncular: Mat Lucas, James Arnold Taylor, Anthony Daniels
Tür Bilimkurgu , Aksiyon , Savaş filmi
Ülke ABD

Star Wars - Clone Wars Volume 1 Filminin özeti:


Kendisini mehabetli Şansölye seçtiren Palpatine, Clone ordularını galaksinin dört bir yanındaki ayrılıkçıların dair yollamıştır. Obi-Wan Kenobi uzaylı bir kafa içi avcısının izini sürerken; Mace Windu adam bir droid ordusunun bir başına hakkından gelecektir. Anakin’e gelince, o kendi ortamında muzlim tarafla bir kere henüz yüzleşeceği kıyasıya bir düelloya zorlanacaktır. İlk sefer yüzünü göreceğimiz General Grievous ise daha züğürt değildir ve sayımsız Jedi şövalyesini katledecektir......

Doğrudan TV için yapılan ve bir DVD’de toplanan Clone Wars Volume 1, yukarıdakileri ve elan fazlasını içeren, ilk iki sezonu oluşturan 20 gücük bölümden oluşuyor. müdür Genndy Tartakovsky’nin dehası, bize hiç yepyeni derecede stilize bir talih Savaşları atmosferi hediye fail konuşma yönetmeni -ve senarist- Paul Rudish’in yeneteği ile birleşince keyifli ve almaşık bir temaşa oluşturuyor.....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.