-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Tinker Bell ve Korsan Peri

ads
ads

Tinker Bell ve Korsan Peri Filmi


Vizyon Tarihi 23 Mayıs 2014 (1 saat 18dk)
Yönetmen: Peggy Holmes
Oyuncular: Mae Whitman, Tom Hiddleston, Christina Hendricks
Tür Animasyon , Aile , Macera
Ülke ABD


Tinker Bell ve Korsan Peri Filminin Özeti:


Yapımı DisneyToon Studios tarafından gerçekleştirilen ve Disney Fairies yapıtlarından biri olan Tinker Bell masalı, serinin beşinci filmiyle izleyici karşısına çıkmıştı. 2014 yılında yapımı tamamlanan serinin altıncı ve son filmi Tinker Bell and the Pirate Fairy'de, Tinker Bell ve arkadaşlarının büyü yeteneklerinin değişime uğramasına tanık olacağız. Tinker Bell ve arkadaşlarının yaşadığı Peri Adası ateş altındadır. Perilerin yeteneklerinin kaynağı olan mai toz, Zarina ünlü bir ayrıksı peri aracılığıyla kaçırılır...

Tinker Bell ve arkadaşları, Skull Rock'ın deniz hırsızı perileriyle mai tozu sonuç kaplamak için işbirliğine koyulurlar. fakat dakika fena önemlidir zira müddet uzadıkça, tozu kullanamadıkları için periler yeteneklerini yitirmeye başlamaktadırlar. Peri Adası'nın geleceği için Zarina'nın bir an evvel yakalanması gerekmektedir....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.