-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Galaxy Tab 4 Nook 7.0 1.2

ads
ads
Galaxy Tab 4 Nook 7.0 1.2

Galaxy Tab 4 Nook 7.0 1.2 Özellikleri

Akllı model cep telefonlarında liderlik yakalayan Samsung firması Tabletlerde de aynı başarıyı elde ediyor. Bu konuda tanıtılacak olan tablet "Galaxy Tab 4 Nook 7.0 1.2" hakkında biraz bilgi vereceğiz.


Galaxy Tab 4 Nook 7.0 1.2 GHz hızda çalışmaka olup 4 çekirdekli işlemci ile güç alacaktır. Bunun yanı sıra 7-inç büyüklüğe sahip olacak ve 1280 x 800 piksel çözünürlükte LCD ekran bulunacak. 1.5 GB RAM ve 16 GB dahili hafızanın da bünyesinde barındırılacağı bildirilmektedir.

3 MP çözünürlükte arka kısım kameraya yer verilmiştir. Bu yeni tabletin özelliklerinde 3 milyon kitap ve dergi bulunan Barnes & Nobles kütüphanesinin de yer alacağı sanılmaktadır.. 8 ve 10 inçlik 2 ayrı  tablete daha sahip olacak olan Galaxy Tab 4 Nook serisinin öbür cihazları hakkında şuan tam olarak kesin bilgiler bulunmamaktadır. Ağustos ayı genelinde ABD’de satışa sunulacaktır.


Bir önceki yazımız >>  HP 8 Android Tablet

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. acaba Türkiyede ne zaman satışa sunulur tab 4 lerin genel olarak harika olduklarını görüyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.