-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » ANDROİD (Kidlogger Kontrol Uygulaması)

ads
ads
Bu uygulamayı ebeveyn kontrolü yada işyerinde  çalıştırdığınız personeller için kullanabilir yahut , küçük çocukların yada işçilerinizin  durumlarını kontrol  etmenize yarayan oldukça çok gelişmiş ve kaliteli aynı zamanda  tamamen ücretsiz olarak kullanıcıya sunulan bir Ebeveyn Kontrol programıdır.


ANDROİD (Kidlogger  Kontrol Uygulaması)Kidlogger’in Android sürümünü halihazırda olan tabletlerinize veya cep telefonunuza  indirerek çocuklarınızın hangi sitelerde gezdiğini veya hangi sitelerde sörf yaptığını , klavye ile yazılan bütün  yazıları ve işlemleri kaydedebilme imkanı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra  sizin ayarladığınız zaman birimlerinden ekran görüntüsü alan program  kaydettiği ekran görüntülerini Kidlogger.net’teki hesabınıza göndermektedir.




 Kidlogger avantajları:

- takip edilen kullanıcı için gizlidir
- giden ve gelen aramalar dinlemeniz için uygun olan mp3 dosyası olarak kaydolur
- telefon kamerası ile çekilen fotografları kaydeder v.b.

Uygulamayı ücetsiz olarak indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanmanız yeyerlidir

http://kidlogger.net/download.html


Bir önceki yazımız >>   Android Google Stok E-Mail Uygulaması

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.