-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Android L Bildirim Ekranı

ads
ads

Android L Bildirim Ekranı Artık KitKat'te


Android sürekli kendini yenilemekte olup platformuna her geçen gün bir yenisini eklemektedir. Android'in yeni çıkan sürümlerine gelecek olan bu yeni bildirim uygulamasını halihazırda olan Android 4.4 KitKat yüklü olan cep telefonlarında Floatify ile kullanabileceğiniz gibi bunun yanı sıra root'a bile gereksinim duymayacaksıınz.


Android L Bildirim Ekranı


Android L bildirimi için şu zamanda değil önümüzdeki aylarda kullanabileceksiniz. Fakat bu güncellemenin sonucunda gelen yenilikler ile şuan bile birçok kullanıcısı  için yeni bir heyecan oluşturmaktadır.  Bundan dolayıdır ki  bu Android  uygulama geliştiricilerin , bu özellikleri birer birer varolan  sürüm KitKat için uyarlımaktadrı. Floatify da bunlardan sadece bir tanesidir.


Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak bu uygulamayı indirebileceksiniz.  Floatify, Android L güncellemesinin ardından gelecek olan "süzülen" bildirimleri akıllı cep  telefonlarınıza  getirmektedir . Yeni bildirim sisteminde, kilit ekranında uyarı görüntülemek, bu uyarılara tıklayarak tümünü görüntüleme  yahut  kaydırarak ekrandan bilgi almak gibi özellikleri ile yakın zamanda gelecek.


Uygulamayı Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.floatify


Bir önceki yazımız >>  ANDROİD (Kidlogger Kontrol Uygulaması)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.