-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Samurayın Gözyaşları

ads
ads

Samurayın Gözyaşları Filmi



Vizyon Tarihi ...... (1 saat 40dk)
Yönetmen: Christophe Gans
Oyuncular: Mark Dacascos, Julie Condra, Rae Dawn Chong
Tür Polisiye , Gerilim , Aksiyon
Ülke ABD , Japonya , Kanada , Fransa

Samurayın Gözyaşları Filminin özeti:


Güzeller güzeli ve son mesabe de kalburüstü bir ressam olan Emu O'Hara, pıtrak pıtrak çocukluğundan gelen kabuslarıyla boğuşmaktadır. zürriyet yaşında ailesinin mafya aracılığıyla öldürülmesine tanık olan bahtsız kadın, suret çizdiği sıradan günlerden birinde ilginç bir olaya şahit olur. Bir küme mafya üyesinin davetkâr bir âdem aracılığıyla öldürüldüğü andaç gören kadın, onu ilk gördüğü an bu maharetli dövüşçüye kat bir şeyler hissetmeye başlar. Bu gizemli adam, kapalı bir zeval örgütü için çalışmakta olan Yo isimli bir suikastçidir. Yo, son işinde deneyim tanığı olarak karşılaştığı Emu'yu ortadan kaldırmak zorundadır. ancak bu perese zannettiği kadar palas olmayacaktır....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.