-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dış Cephe Kaplamaları ve Dış Cephe Giydirme Sistemleri

ads
ads

Merhabalar bugün gezinirken cephe kaplamaları ve cephe giydirme sistemleri üzerine keşfettiğim cephe kaplama ve giydirme firmasının web sitesinde hem bir kaç çalışma hemde yenilikleri gördüm dış cephe giydirme binaların yapıların cephelerine uygulanan bir kaplama örneğidir. Nedir bu cephe kaplamaları diyecekseniz sırasıyla anlatalım. Cam Cephe Giydirme Sistemleri Binaların Cephelerine Özel olarak imal edilmiş iskelet yapılar ile monte edilen cam kaplamaları. Kompozit panel giydirme kaplamaları genellikle tabelalarda gördüğümüz kompozit panel levhalar günümüzde binaların otellerin plazaların cephelerinde sıkça görmekte olduğumuz cephe kaplaması malzemesi olan kompozit panel levhalar. Terracotta cephe kaplama terracotta adı yabancı olan kaplama türü tuğla görünümlü olup yine konstrüksiyon üstüne uygulanan kilit sistemli cephe kaplama malzemesi. Kompakt laminat paneller ingilizce terimi compact laminate olan cephe kaplama malzemesi binaların cephelerine uygulanan genellikle ahşap
http://www.discephegiydirme.org

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.