-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Kudret Narı Nedir ? Ne İşe Yarar ?

ads
ads
Kudret Narı Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Kudret Narı'nın etkileri hangi hastalıklara iyi gelir ? Nasıl kullanılır ?


Kudret Narı Nedir ? Ne işe Yarar ? Kudret narı faydaları sağlığımız için nasıl bir önem taşır ? Anavatanı Hindistan olan Kudret Narı bitkisi özellikle içeriğinde charantine adlı madde, gastrit ve ülser gibi mide sorunlarına karşı etkilidir. Mide problemlerine yardımcı olduğu gibi sindirim sistemi bozukluklarında da önemli rol oynar. Sadece bununla kalmayıp Kudret Narı zeytinyağı ile birleşip efsanevi bir bitkisel ilaç haline gelmektedir. Örneğin; açık yaraların iyileşmesi veya morlukların iyilişmesi için iyi bir alternatiftir. 

Kadınlarda görülen vajina yaraları zeytinyağında iki gün bekletilmiş Kudret Narı en doğal ve sağlıklı bir çözümdür. Bununla kalmıyor tabi Egzama, şeker yani aklınıza gelebilecek çoğu hastalıkta Kudret Narı bir başyapıt denilebilir.Current Molecular Medicine’nde Mayıs 2011’de yayınlanan bir yazı Kudret Narının terapik değerini arttıran 20’den fazla bioaktif bileşik içirdiğini yazmıştır. Kudret Narı Nasıl Hazırlanır? Meyveler olgunlaştığında doğranarak cam kavanoza doldurulur 2-3 gün sonra acı su süzülür, 100gr kadar iyice olgunlaşmış Kudret Narı küçük küçük doğranır ve üzerine 1000gr zeytinyağı dökülür ya da bal eklenir. 3-6 hafta boyunca güneşte bekletilir. 

Bu sürenin sonunda karışım günde iki kez sabah aksam yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı alınır. Yan Etkileri Nelerdir ? Sıvı tüketimi çok olduğu takdirde ishal ve karın ağrısına yol açabilir. Tohumların aşırı tüketimi ise baş ağrısına neden olabilir. Dipnot: Kudret Narının kullanılan kısmı meyveleridir. Çekirdekleri zehirli olabileceğinden temizlenerek kullanılması gerekir.  Doğal ürün marketlerinden alınabilinir  Kudret Narı kapsül olarak da satılır ve günde 2-3 kez alınır.

Yazan:  Selin değirmenci

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.