-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Facebook'tan Ücretsiz WiFi

ads
ads

Facebook'tan  Ücretsiz WiFi
Facebook'tan Öğrencilere Ücretsiz WiFi


Dünyada milyonlarca kullanıcısı olan İnternet devi Facebook'tan süper bir kampanya. Facebook'tan öğrencilere müjde. Ücretsiz bir interneti kim istemezki, Facebook öğrencilere ücretsiz olarak internet verecek.

Ancak bu ücretsiz internet uygulaması bizim ülkemiz için geçerli olmayacak. Kuzey Carolina'nın Forest City şehrinde  hayatınızı sürdüren biriyseniz ücertsiz internete sahip olmanız an meselesi. Facebook, öğrencilere ücretsiz internet vermek için kollarını sıvadı ve açıklamasını gerçekleştirdi.  İlk çalışma ise kendi veri merkezlerinden birinin arka bahçesi olarak kabul edilen  Forest City'de Pangaea gerçekleşecektir.

Bu iyi niyetli davranışda hiç bir kar amacı güdülmemektedir. Bu  kurum olan Pangaea, yüksek hızlı internet sunucusu sağlamaktadır.  Rutherford County okul yakınlarının  bir uzvu  olan Forest City, ortaokul ve lise öğrencilerine yakın zamanda ücretsiz dizüstü bilgisayar sağlamasıyla bilinmektedir...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.