-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Gayrimenkul alanında herşey..

ads
ads

Gayrimenkul alanında herşey..
Değerlendirme uzmanlığı sınavı

    Değerlendirme uzmanlığı sınavı Uluslararası Değerleme Standartların'da tanımlaması şu şekildedir: Varlık değerleme uzmanları, ve değerleme uzmanları bu alanda değerleme yapabilmek ve sonuçlarını rapor haline getirerek yapılan özel bir meslek grubu olarak geçmektedir.

     Değerlendirme uzmanları oldukça zor eğitim sürecinden geçmektedir.  Bu eğitimde başarı göstermek isteyen kişiler oldukça iyi çalışarak beceri göstermek durumundadır. Bunların dışında kişilerin Ahlaki Değerleri kabul edip ve genel kabul edilen ilkelerede uymalıdırlar. Ayrıca bu mesleği yapacak kişilerin finans matamatiğinin iyi olması gerekmektedir. Tapu ve imar mevzuatlarını çok iyi bilmelerinin yanında gayrimenkul piyasası hakkında çok iyi fikirler üretmeleri gerekmektedir.

     Gayrimenkul satın almak isteyen bireylerin ise, bir gayrimenkulu almadan bu alanda uzman olan gayrimenkul uzman başvurmaları ve alacakları gayrimenkul tapu işlemi ve belediye ile ilgili tüm konular hakkında bilgi alınması için gerekmektedir. Değerlendirme uzmanlığı sınavı ile ilgili tüm bilgilere en doğru şekilde sitemizden ulaşabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.