-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Salatalık maskesi ve kırışıklıklara son

ads
ads
Salatalık maskesi ve kırışıklıklara son
İçerisinde bulunduğumun birçok neden erken yaşta kırışıklıklarla yaşamaya başlamamıza neden olabilir ki özellikle bayanların gülme esnasında katlanan ciltleri bile kırışıklıklara neden olmaktadır. Aslında gülmemiz bile bize zarar veriyor.

Elbette gülümsemekten vazgeçmeyeceğiz ve kırışıklıklara alternatif bir yöntem bulacağız. Benim son dönemlere kadar hep duyduğum ve hiç denemediğim bir maskeden bahsetmek istiyorum. Bu zamana kadar denemediğim için, etkilerini ve etki süresinin kısalığını gördükten sonra üzüldüğüm bu maske salatalık maskesidir.


Salatalıkların kabuklarını ve dilimlerini ayrı iki yerde muhafaza edin, öncelikle salatalık dilimlerini bir birine sürerek elde ettiğiniz sıvıyı, dilimler ile suratınıza yerleştirin. 30 dakika kadar bekledikten sonra kaldırın dilimleri ve salatalık kabuğundan oluşan şeritleri yerleştirin. 15 dakika sonra sütlü sabun ile yıkadığınızda daha ilk seansta farkı hissedeceksiniz!..

Yazan:  Kaystros

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.