-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » HTC’den yeni bomba!

ads
ads
HTC dünya çağında tanınan ilk android cihazların, markalar ile iş birliği yaparak parça ve yazılım üreticiliği yapmış ve zamanla kendi adında telefon çıkartarak orta seviye cep telefon satışında liderliğe yürümüştür. Orta seviye telefonlar arasında en tercih edilir HTC serisine son bir üye daha katıldı. Desire 616, bu hafta sonu Çin üzerinden satışa sunuldu ve önümüzdeki dönemlerde asya ve Rusya’da da satışa sunulması beklenmekte.

HTC’den yeni bomba!



Geçen dönem, plastik HTC One M8'i hayata geçiren Tayvanlı firma, The Next Web'e göre yeni Desire 616'yı Asya'nın dışına çıkarmayı planlamıyor. 5 inç'lik HTC Desire 616, gücünü 1.4 GHz sekiz çekirdekli işlemcisinden (MediaTek) alıyor. 2.000mAh pile sahip telefon, 4GB dahili depolama ve isteğe bağlı 32GB microSD ile genişletme seçeneği ve İkili SIM olanağı sunuyor. Desire 616, arka tarafında 8 megapiksellik, ön tarafında ise 2 megapiksellik birer kamerayla donatılmış. İki kamera da Full HD video kaydı yapabiliyor.


Yazan:  Kaystros

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.