-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kız çocuklarına isim konulurken dikkat edilmesi gerekilenler

ads
ads
 Kız çocuklarına isim konulurken ayrı zamanda çok daha dikkatli olmanız gerektiğini unutmayınız. Bunun aslında nedeni çok açık. Kızlar her zaman çok daha hassas olurlar ve söylenmesi zor ya da anlamları farklı olacak isimlerin konulmasından ileride pişmanlık yaşamanıza neden olacak durumları ortaya koyabilirler. Bugün birçok genç kız mevcut isimlerinden hiç memnun değiller. Hem anlamları kötü denilecek şekilde şekillenmesi hem de çok uzun harflerden oluşan kız isimleri ileride memnuniyetsizlik yaratacaktır.

Kız bebek isimleri seçerken her şeyi göz önüne getirin ve anlık olarak ya da sadece sizin beğendiğiniz bir ismi körü körüne seçmeyiniz. Sonuç olarak daha global ya da dini ve güzel bir isim seçebilirsiniz. Bazı aileler illa diğer çocuklarına uyumlu olsun diye aslında çok da güzel olmayan isimleri seçmeye çalışıyorlar ve bu da ileri ki dönemlerde çocuklar arasında bile kıskançlığa neden oluyor. Aslında o kadar fazla güzel kız isimleri var ki, seçmek isteyen için hiçbir zor durumu yok. Sizler için bu imkânı veren adreslerde ayrıntılı bir şekilde uzun uzadıya giden bir isim listesi bulabilir ve sizler de içinden istediğinize karar verebilirsiniz. Anlamlarını karşılaştırabilir ve sizi de anlatan bir isim tercih edilebilir. Umarız bu kez içinize sinen harika bir isim bulabilecek ve çocuklarınızı onurlandırabileceksiniz. Umarız kendileri de isimleri kadar güzel ve uzun yıllar yaşarlar. makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.