-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Maç Sayısı

ads
ads

Maç Sayısı Filmi


Vizyon Tarihi 17 Şubat 2006 (2 saat 3dk)
Yönetmen: Woody Allen
Oyuncular: Jonathan Rhys Meyers, Scarlett Johansson, Emily Mortimer
Tür Dram , Aksiyon , Polisiye
Ülke ABD , İngiltere

Maç Sayısı Filminin özeti:


Bir tenis maçında topun çizgiye yaklaştığı anlar vardır. beş altı da şansın sayesinde ferde dâhil düşebilir ve kazanırsın? evet da ileri masraf ve kaybedersin? temel bu denli olağan midir? Bir tenisçi olan Chris yaşamsal boyunca şansı yardımcı gittiği için kıskanılmıştır. özellikle en doğru arkadaşı Tom'un kız kardeşi Chloe ile evlenmeye kalkıp muhteşem bir servetin ortaklarından biri olma şansını yakalayınca........Chris'in hayatının en memnun günleri olması müstelzim evlilik aşamasında hayaller, Tom'un rüyaları de süsleyecek derecede dobra nişanlısı ile tanışınca sona erer. Hayranlık güdük müddet sonra obsesyon boyutunda tutkuya dönüşecek ve Chris'i yüküm bir seçime zorlayacaktır.....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.