-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Modern Çağın Samurayları

ads
ads

Modern Çağın Samurayları Filmi



Vizyon Tarihi 12 Nisan 2002 (1 saat 30dk)
Yönetmen: Ariel Zeitoun
Oyuncular: Châu Belle Dinh, Williams Belle, Malik Diouf
Tür Komedi , Aksiyon
Ülke Fransa

Modern Çağın Samurayları Filminin özeti:


Onların yeri yurdu belirli değildir, çünkü her mekân evleridir. Yüzlerinde mühlik ifadeler olsa da, hep güvenilir insanlardır. Binalara tırmanırlar, düşünce almaz biçimde sıçrayıp, atlarlar. Grubun her üyesinin kendisine başmaklık becerileri vardır; Baseball sanatkâr bir atlayıcıdır, Araignee, ipler sayesinde temel romen kahramanlarını aratmayan akrobatik hareketler yapar, Weasel bir uzun hayvan balığı denli kıvraktır, Zichmu cümle marifetini raks ve müzikte sergiler, Rocket aşağılık kadar hızlıdır... Parçalanmamış cahillik bu ekibe hayrandır ve öykünme ederler.......Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.