-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Nokia Lumia 1020

ads
ads

Nokia Lumia 1020 Almak için Acele Davranın.


Nokia akıllı telefon piyasasında adından sıkça söz ettirmeye başladı. Lumia sersii olan 1020 almak için acele etmeniz gerekmektedir. Çünkü Nokia bu cihazın üretimini kısa tutacağına dair bilgiler bulunmaktadır. Nokia Lumia 1020 satışları sınırlı şekilde olacaktır.



Nokia  Lumia 1020


Nokia'nın özellikleri arasında yer alan,  41 megapiksel 808 PureView kamera bulunmakta ve bu çok iddialı akıllı  telefonu Lumia 1020 tanıtımı gerçekleştirildiğinden bu yana tam olarak 1 yılı aşkın süre  geçmiş bulunmaktadır.. Amarika Birleşik Devletleri  akabinde  Avrupa telefon pazarlarında  Nokia bu serisini satışa sunmuştu. Genel  özellikleriyle o zamanların en çok  aranan akıllı diye yabir edilen cep  telefonları arasında yerini almaktaydı.



Günümüzde ise  söylentiler doğrultusunda , Lumia 1020'nin oldukça  fazla satışından sorna yeni serilere adım atarak üretiminin durdurulacağına dair haberler gelmektedir.  Devleaks kaynaklarına bakacak olursak;  Nokia 1020, bu senenin  14 Eylül'ünde üretim  döngüsünü tamamlayacaktır. 



Bir önceki yazımız >>  Lenovo A8


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.