-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Lenovo A8

ads
ads
Lenovo A8 adlı yeni  akıllı telefonlar kategorisinde bulunan bu telefonu ile cep telefonu pazarlarında  adını sıkca duyurmak istiyor. Özellikler açısından  oldukça iyi bir konumda bulunan bu cihazın en iyi özelliği ise çok cüzi fiyatlara satılacak olmasıdır.. MediaTek MT 6592 çipsete bünyesinde barındıran bu model  telefon bu çipsetin sahip olduğu 8 çekirdekli işlemci ve bunun yanında  2 GB RAM’i de telefonun özellikleri arasında yer alamktadır.. 5-inç büyüklükte  720p çözünürlükte arka kameraya yer verilmiştir.Yeni akıllı telefonun arka bölümünde ise  13 MP çözünürlükte bir kamera bulunuyor.
Lenovo A8


6 GB hafızaya yer verilmiş olan yeni model  telefon Android 4.4.2 KitKat işletim sistemini kullanması ile büyük ilgiyi kendine topladı. Lenovo’nun Vibe UI 2.0 kullanıcı arayüzüne sahip olan bu cep telefonunun Golden Warrior A8 iadı  ile Çin piyasasında  satışa sunulacağı tahmin edilmektedir. China Mobile tarafınca  128 $’dan gibi çok uygun fiuyata satışa sunulacağı bilinmektedir. Şuan ülke pazarlarında  hangi tarihte ve ne  zaman satışa çıkarılacağı konusunda kesin ve net bilgi bulunmamaktadır.

Bir önceki yazımız >> HTC’den yeni bomba! HTC Desire 616

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.