-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Nokia Lumia 830

ads
ads

İnternette yeni sızdırılmış olan görüntülerin yeni Nokia Lumia 830 olabilir mi?



Nokia Lumia 830




Yakın zaman içerisinde ortaya sızdırılan isimsiz görüntünün Nokia lumia ailesine ait olduğu bilinmektedir. Metal Çerçeveli olduğu dikkati çekmektedir.  Bu model  cep telefonu 'firmanın orta seviye "Superman" veya "Tesla" kod adlı cihazına ait olabilir.' 

Fotoğraftan  görüldüğü gibi metal bir çerçeve ve arka bölümün ise plastik olduğu anlaşılmaktadır.  ve gövde bölümü de  aynı maddeleri kullanmaktadır.  Lumia 1020 model cep telefonunda ki gibi simgeye benzeyen  büyük boyda , siyah renkli  bir daire, orta kısmında  ise kamera lensi ve flaşı bulunmaktadır.. Kameranın ise  Lumia 1020' modeldekinin aynısı gibi çıkıntı  yapılmış olmaması , özellikle  kamera çözürlüğünün  41 MP'in altında olduğu anlamına gelmektedir.

Bir önceki yazımız >>   Orta seviye Samsung Telefonlara KitKat! 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.