-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Orta seviye Samsung Telefonlara KitKat!

ads
ads

Samsung'un  Galaxy cep telefonlarından hangileri KitKat alabilecek?  Hangileri alamayacak?


Orta seviye Samsung Telefonlara KitKat!


Samsung firması orta seviye cep telefonlarının bazıları kitkat alacak!  Bazı orta seviye diye tabir edilen cep telefonlarının listesi çıktı.  Çıkan bu rapor sızıntısına göre liste şu şekildedir:

Galaxy S4 mini
* Galaxy Mega
* Galaxy Note 3 Neo, model cep telefonları sızıntıya göre Bu ay içerisinde ( Temmuz )  alınacağı tahmin edilmektedir. Ancak net ve kesin bir tarih belli olmamıştır. 

Bundan önceki sızıntılarda ise Samsung Galaxy 3 model cep telefonun nisan veya mayıs ayı zamanlarında alacağı söylentisi ortaya çıkmıştı.  Samsung şirketinin yaptığı açıklama sonrsında bu durumun iptal edildiğini bildirmişti. 

Samsung Galaxy 3 son olarak 2013 senesinde yayınlanmış olan  Android 4.3 güncellemesini almıştır.

Bir önceki yazımız >>   HUAWEİ HONOR 6

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.