-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Sokağın Kralları

ads
ads

Sokağın Kralları Filmi



Vizyon Tarihi 11 Nisan 2008 (1 saat 49dk)
Yönetmen: David Ayer
Oyuncular: Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie
Tür Polisiye , Aksiyon
Ülke ABD

Sokağın Kralları Filminin özeti:


Tom Ludlow, LAPD tekaüt polisidir ve karısının ölümünden sonra hayatını yola tıkmak konusunda son radde başarısız hissetmektedir kendisini. Onun yokluğu her nısıf karanlığa boğmuştur adeta. Bir zabıta arkadaşının infazı dair kanıtlar bir şekilde Tom’u da olaya dahil edince, yeniden kariyeri süresince parçası olmadığı o zabıta kültürüne ayaklanmak zorunda kalır. Yozlaşmalar belirgin bir biçimde diz durmaksızın ulaşmıştır. Bu vesile ile Tom, etrafındaki herkesin sadakatini bir el elan sorgulamaya kalkışacaktır....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.