-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Online açık artırma ve alışveriş platformu Parmaklarim.com açıldı!

ads
ads
TEB Girişim Bankacılığı tarafından desteklenen ve klasik e-ticaret anlayışına yeni bir boyut kazandırmak hedefiyle yapılanan Parmaklarim.com açılışını gerçekleştirdi.

Koordinatörlüğünü genç girişimci Atakan Atalar'ın yaptığı Parmaklarim.com; e-ticareti daha eğlenceli hale getirmek, heyecanlı bir rekabet ortamı yaratmak ve internette yeni bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla sektöre hızlı bir giriş yaptı.

Online açık artırma ve alışveriş platformu Parmaklarim.com açıldı!


Kullanıcılarına satın aldıkları parmaklarla açık artırma deneyimini yaşatan ve aynı zamanda kazandıkları ürünleri satışa çıkarma imkanı tanıyan sitede, geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Site içinde zamanlanmış açık artırmaların dışında; Meydan, Parmak Store, Rozet gibi farklı sistemlerle kullanıcılara eğlenceli alışveriş seçenekleri sunuluyor. TEB Girişim Bankacılığı'nın da destekleriyle; kaliteli, güvenilir ve eğlenceli bir hizmet anlayışı benimseyen Parmaklarim.com'da yapılacak olan tüm açık artırmaları, sitenin güncel ana sayfasından görmek ve geri sayımları takip etmek mümkün.

Kullanıcı deneyimini ve canlı açık artırma heyecanını maksimum seviyeye çıkartmak için klasik web teknolojilerinin hızı ile yetinmeyen Parmaklarim.com’un arka planında Node.js ve Meteor.js teknolojileri kullanılıyor. Kullanılan bu yeni teknolojiler ve güçlü alt yapısı sayesinde Parmaklarim.com, açık artırmalarda kullanıcılara gerçek zamanlı iletişim deneyimi yaşatıyor.

Gelecek süreçte farklı açık artırmalar da yapmayı hedefleyen Parmaklarım.com kendi satış modelleri ile, 10.000 TL değerindeki motosikleti 1.000 TL'ye, 35.000 TL değerindeki otomobili ise sadece 6.000 TL'ye kullanıcılara ulaştıracak.


Kullanıcılarına maksimum kazanç ve keyifli bir alışveriş vadeden bu yeni oluşumla ilgi tüm detaylara http://parmaklarim.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.