-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Organik Hit Nedir?

ads
ads
Organik Hit Nedir?
Organik hit genel olarak programlarla yapılan bir çalışma sistemidir. Genel olarak bir çok webmaster'ın başvurduğu çalışma sistemidir. Ancak adı gibi gerçekten organik midir? Çünkü google kendini çok geliştirmiş sistemlerle taramalar yaparak bazı sonuçlara ulaşabiliyor.

Bundan dolayı organik olsa bile google bunu anlayabilir ve organik sadece bu hitin adında kalır. Bir çok olumlu veya olumsuz yorumlar bulunmaktadır. Organik hit konusunda. Biz genel olarak tavsiye etmiyoruz bu tip çalışmaları. Tam olarak zararı olmasa bile yararı da olacağını düşünmüyoruz.


Her zaman değindiğimiz  gibi Google doğallığa önem vermektedir. Organik programlarla elde edilen hitleri google anlayacağı gibi sizlere olumsuz dönüş yapabilme imkanı vardır. Çünkü doğal yollardan gelen ziyaretçi ile programın organik şekilde ziyaretçi getirmesi arasında çok fark vardır.

* Ziyaretçinin sitede kalma süresi
* Ziyaretçinin geldiği kaynak
* farklı sayfalarda gezinti
* Yapılan yorumlar

Belirli programlar bu temel nitelikleri bile  tam olarak yerine getiremeyeceğinden bu tip uğraşlarla zaman kaybetmeyiniz.

Bir önceki yazımız >>   Web Tasarım Ve Önemi

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.