-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Özel Tim

ads
ads

Özel Tim Filmi


Vizyon Tarihi 5 Aralık 2003 (1 saat 57dk)
Yönetmen: Clark Johnson
Oyuncular: Denis Arndt, Gregory Sporleder, Octavia Spencer
Tür Aksiyon , Polisiye , Gerilim
Ülke ABD

Özel Tim Filminin özeti:


S.W.A.T. olarak kısaltılmış ekip, aynasız teşkilatı içerisinde hususi olarak eğitilmiş, kankırmızı polislerden oluşan bir ekiptir. Aldıkları yeni vazife ise görünüşte öteki görevlerden farkı olmayan bir görevdir. Bir narkotik şebekesinin lideri yakalanmıştır ve hapse atılmıştır. ancak bu önder hapishanede geniş uzun bir müddet kalmaktan imtina edecektir. Dışarıya, kendisini kurtarana geniş koca bir ödül vereceği yönünde bir salık yayar. imdi bu adam, hedefteki koca olmuştur....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.