-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tişört Modasındaki Yenilikler

ads
ads
Her sene yaz sezonunun açılmasıyla birlikte tişörtler vitrinleri süslemeye başlar. Yaz aylarının en çok tercih edilen ürünleri olan bu tişört modelleri, özellikle tişört fiyatları çok uygun olduğu için ve bu sıcak yaz aylarında giyiminin daha rahat olduğu için sıkça tercih ediliyor. Bu seneki tişört modasında başı çeken renkler arasında açık renkler var. Özellikle kadın tişört giyiminde somon ve beyaz renk tercih edilirken, erkek tişört giyiminde baskın olarak beyaz renk tercih ediliyor. Bunun yanında bu seneki erkek tişört giyiminde feminem renklerinde sıklıkla tercih edildiğini görüyoruz. Erkek giyiminde alışık olmadığımız renklerin tercih edilmesi ilginç bir durum olsa da ortaya çıkan sonuç gerçekten yakalan başarıyı gösteriyor.

Bu sene tişört modasının değişmeyen temel taşı tişört baskı modellerinin de popüler olması. Uzun zamandır olduğu gibi bu senede  tişört baskı çok tercih ediliyor. Tişört modellerine yapılan yaratıcı baskılar sayesinde bu ürünlerin çok satmasının sağlandığı ortada olan bir gerçek. Özellikle Artzula gibi bazı tişört baskı sitelerinin kendin tişört tasarla modunda yaptıkları çalışmalarla, kendi tişört modanı kendin yaratmana imkan sağlanıyor. Bu şekilde tişört tasarımı yaparak, kendi tişört modelinizi kendiniz oluşturabiliyorsunuz.

Özellikle tişört üzerine yapılan baskıların çok revaçta olduğu şu anlarda kendi tişört tasarımınızı yaparak, farklı tişörtler elde edebilirsiniz. Bu şekilde yapılan tişörtlerin tek eşi sizde olacağı için başka bir yerde aynı tişört ile karşılaşma gibi bir sorununuzda olmayacak. Bu sayede nasıl bir tişört giyeceğiniz sadece sizin yaratıcılığınıza kalmış bir durum oluyor. İnsanları giyim ve moda konusunda çok daha yaratıcı ve özgür kılan bu sistem sayesinde, insanlar kendilerini çok daha rahat ifade etme olanağı bulabiliyorlar. Seni anlatacak en iyi tişört modelini ancak kendin tasarlayabilirsin.


Bu senenin en çok satan tişört modellerine bakıldığı zaman, tişört fiyatları ön plana çıkıyor. İnsanlar tişört seçerken genellikle tişört fiyatları konusunu ön planda tutuyorlar ve çok daha uygun fiyatlı tişört modellerini tercih ediyorlar. Bu yüzden bu sene her markanın çok daha uygun fiyatlı tişört modelleri olduğunu görebiliyoruz.
makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. ben şahsen tişört alırken önce kumaşın kalitesine sonra kesimlerine en fiyatına bakıyorum şunu asla akıldan çıakrtmamak lazım kendimize yakışan sağlıklı elbiseler giyinmeliyiz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.