-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Zombi Oyunları

ads
ads
Zombi Oyunları
Zombi oyunları denilince hemen karşınıza sizleri korkutan ve ürküten karakterler ve oyunlar gelmesin. Bu oyunların yer aldığı sitede her şey çocuklar için dizayn edilmiş ve elbette çocukların korkmadan hatta eğlenceli bir şekilde oynayabildikleri oyunlar bir araya getirilmiş. Özellikle zombi oyunlarının farklı farklı versiyonlarının yapılması bu tarz oyunlara ne kadar ilginin de olduğunu gösteriyor ve sevilerek oynanan oyunların arasında yer alıyor. Zombi oyunu genelde karşınıza çıkan zombiler ile savaşarak ve onları yenmeye çalışarak devam ediyor. Bazen aniden saklandıkları yerden çıkarlar,  bazen de bunların tümünün dışında size daha eğlenceli oyunlarda eşlik ederler. Elbette hepsinin oyun amacı farklıdır. Bazı oyunlarda sizler puan için yarışırken bazılarında ise süre ile yarışabilirsiniz. Bunu belirleyen ise oyunun ta kendisidir. Sizler oyun başladığınızda ufak bir bilgilendirme yapılır ve böylelikle oyun başlamış olur.


Arkadaşlarınız ile yarışın
Arkadaşlarınız ile bu oyunları beraber oynayabilir ve puanlarınızı karşılaştırarak yarışabilirsiniz. Zombi ezmece oyunlarında başarılı olan iddiayı kazanır ve bir sonraki oyunda tekrar yarışmak için tüm gücünüz ile oynamaya devam edebilirsiniz. Bu ve bunun gibi daha birçok oyunda amaç her zaman zombileri yenmektir. Sizler çoğunlukla zombileri alt etmeye çalışan kişiler olacak ve onları yok etmek için uğraşacaksınız. Doğru ve kurallarına uygun bir şekilde oynama yaptığınız zaman ise asıl o an başarılı olacak ve oyunun daha çok tadına varmış olacaksınız. Sizler için yapılmamış olan oyunların hepsi büyük hesaplamalardan geçiyor ve ince yarıntılar ile sizlere ulaşıyor. Dolayısı ile doğru hamleler sizleri arkadaşlarınız arasında en başarılı yapacaktır.
En sevilen zombi oyunları

En sevilen zombi oyunlarının arasında gelen zombi ezmece oyununun dışında daha farklı seçeneklerde bulabilirsiniz. Örneğin son günlerde moda olan fırlatma oyunu içinde dahi zombi oyuncularını bulabilirsiniz. Oyun kategorileri her zaman farklı oyunları sunuyor ki, sizler sıkılmadan oynayabilesiniz ve en önemlisi herkesin oyun zevkine göre oyunlar bulunabilsin. Sizlerde en sevdiğiniz zombi oyunlarından istediklerinizi seçin ve sürekli onlar ile oynayarak kendi yeteneklerinizi daha kolay ortaya koyunuz. Sizler için en güzel zombi oyunları nerede diye araştırdık ve karşımıza çıka harika bir siteyi sizler ile tanıştırmak istedik. http://www.zombioyunlari.biz/ adresinde hem zombi oyunlarını hem de daha birçok farklı oyun türlerini bulabilirsiniz. Hepsi son bölümlerine kadar çalışan ve yarıda kesilip sizi sinir küpü bırakmayacak oyunlardır. Dolayısı ile sık sık ihtiyaç duyacağınız bu adresi sık kullanılanlara kayıt etmeniz sizlerin menfaatinize olacaktır. Hem hızlı açılan oyunlar, hem de birbirinden eğlenceli oyunlar ile doyasıya bir oyun keyfi için hazır mısınız? Hemen tıklayın ve oynamaya puanlarınız ile herkesi alt etmeye başlayın. Oyun adına aradığınız her şey tek bir adreste sizleri bekliyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.