-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tüm sorgulamaların nasıl yapıldığı tek adreste

ads
ads
Dünyanın her yerinde çalışma ve iş yaşantısında çalışanların haklarının korunabilmesi, sosyal yaşam standartlarından yararlanabilmesi ve yaşam ihtiyaçlarının karşılanabilmesi gibi daha pek çok konu nedeni ile sigorta sistemleri bulunmaktadır. Türkiye’de de çalışan vatandaşlar sigortalı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bu yüzden her çalışan vatandaş, Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında bulunan SSK, BağKur ve Emekli Sandığı gibi sigorta sistemlerinden birisine bağlıdır.

Bu noktada Türkiye’de sigorta mükellefi olan, çalışan vatandaşlar artık sigortaları ile ilgili olarak tüm detaylı, doğru ve güncel bilgilere ulaşabilmek amacı ile yapacağı sorgulamaları online olarak T.C. ile SSK sorgulama sitesi üzerinden kolaylıkla yapabiliyor. Günün herhangi bir saatinde mesai saati koşulu olmaksızın SSK sigorta mükellefleri, sigortalarına ilişkin detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşabile imkanına sahip olabiliyor.


İnternet üzerinde yer alan bu online uygulamalar aracılığı tek bir yerden yapılabilmekte olan SSK sorgulamaları arasında sigorta mükellefleri SSK hizmet dökümü sorgulama işlemlerini de günün herhangi bir saatinde birkaç dakikalarını ayırarak yapabilme imkanına sahip olabilmektedir. Böylelikle de kurum binasında kuyruk bekleme ve gereksiz evraklarla uğraşmak zorunda kalmamaktadırlar. makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.