-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Bonzai ne demek? Bonzai Etkisinden Çıkmak

ads
ads
Bonzai ne demek? Bonzai Etkisinden Çıkmak
Bonzai  sentetik kimyasal maddelerden yapılan bir tür bitkilerin üstüne sıkılarak veya kimyasal karışımlarla elde edilen ve öldürücü etkisi en yüksek olan ve asrın tehlikesi olan maddenin genel adıdır.  Bu maddeler, jamaica, gold, süpram, bonzai vb. isimlerle anılır ancak bu tür zehirlerin herbiri aynı etkiyi yapmakta sadece isimleri değişik gösterilerek piyasaya sürülerek insanlar zehirlenmektedir. Bundan dolayı genel olarak ünlenmiş  adı ise bonzai dir. En sık söylenen ismi bonzaidir.

Ülkemizde bu zamana kadar oldukça yaygın bir zehir değildi. Son yılda ölüm haberleri, hastanelik olma durumları ile insanlar daha sık duyar oldu. Bonzai kimyasal zehiri çok tehlikeli ve dedikleri gibi uyuşturucu  madde bile olmayan sadece , bir çok kimyasal karışımı bunu  tam olarak kimse bilememektedir. Ancak bazı etkilere bakacak olursak, böcek ilacı, fare zehiri ( fare zehiri bir çok uyuşturucu maddede zaten kullanılabiliyor ) özellikle ilk yıllarda tarım ilacı katıldığı bilinmekteydi.



İçinde  zehir olduğundan dolayı kullanan kişiler aslında bu zehirlenmeyi keyif verici olarak algılar ama  sonrasında  bilinç kayboluyor ve beyin işlevlerini yerine getiremez olduğundan  kötü düşüncelere ve ölümün geldiğini düşünebilirler.  Bundan dolayı bayılmalar, hastanelik olmalar veya daha ötesi  tam olarak bir zehirlenme meydana geldiğinden hastanelik olma durumu, bayılma ve sendeleme özellikle kusma şeklinde kendini dışa vurabilir.   Bizim konumuz olan bad trip yani ülkemizdeki adı artık ölüm tiribidir.


Ölüm Tribinden Çıkmak için Yapmanız Gerekenler:


Ölüm tribi denilen durum, o anki endişe, kaygı ve korkunun birleşmesiyle meydana gelen durumdur. Yukarıda belirttiğimiz gibi bu durumun çıkması aslında  bir nevi zehirlenmeden meydana gelen bir korkunun psikolojik olarak beyine yansımasıdır.

Genel olarak bonzai içen kişiler birbirlerini bu tiriplere sokmaya çalışabilirler istemedende olsa ancak dışarıdan kişi ne yaşadığı belli olmadığı için daha kötü sonuçlar doğurabilir.  Şunu da belirtelim: biz bu maddelerin kullanıma karşıyız ve büyük bir savaş açmış durumdayız kimse kullanmasın ve kesinlikle denemesin ancak  olur ya insan dener ve bu kötü tiribe girerse yardımcı olmak için bir kaç yöntem belirteceğiz.

* Ağzınız çok kuruduysa su için.
* Elinizi yüzünüzü soğuk su ile yıkayın hatta kafanızdan aşağı dökün
* Temiz nefes alın verin
* Aklınızdan kötü şeyler olacak diye geçirmeyin, çünkü biraz sonra geçecektir. O yüzden kendinizi avutun ve  geçecektir. En fazla  3 ile  5 dakika arası kötü durum yaşanır  ama siz psikolojinizi kontrol edemezseniz eğer zaten biraz daha uzayabilir.
* Bu durumlarda kalp atışı hızlanır. Bundan dolayıda korku meydana gelir. Bundan korkmayın sakin olmaya çalışın ne kadar endişe ederseniz o kadar heyecan yaparsınız ve kalbiniz atar. Bunu da sakin olarak kafanızda yenin birazdan normale dönecektir. 
* Oturuyorsanız kalkın - Ayaktaysanız oturun kendinizi başka şeylere verin.
* Çok sesli ortamdaysanız sessiz ortama geçin
* Eğer sessiz ortam rahatsız ediyorsa muhabbet edin ,  bir arkadaşınızla  telefonda vs. Ama kafanızda unutun bu maddeden bahsederek konuşmayın
* Ayran için - meyve suyu içebilirsiniz
* Hiç biri fayda etmezse;  en yakın sağlık kuruluşundan yardım isteyin.

Bonzai ve tüm Zararları hakkında geniş bilgi edinmek için tıkla


Bonzai hakkında detaylı bilgi için aşağıda ki videoyu kesinlikle izlemelisiniz..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Saat 11 de kullandım suan gece 5 yeni yeni kendime geldim bunun kadar lanet bir madde görmedim ölüm tribinden daha fazlası oluyor zevk verir diye aldım hiçte oyle degil süründürüyor adamı

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.