-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Otel Transilvanya

ads
ads

Otel Transilvanya Filmi


Vizyon Tarihi 23 Kasım 2012 (1s 31dk)
Yönetmen: Genndy Tartakovsky
Oyuncular: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez
Tür Animasyon , Komedi , Aksiyon
Ülke ABD

Otel Transilvanya Filminin özeti:


Drakula'nın beş-kazık üstüne oturtulmuş lüks işletmesi Otel Transylvania'sına güzel geldiniz! Burada canavarlar Hemde yaratıklar aileleriyle rahatlıkla yaşayabilirler, yeter ki insanlar onları rahatsız etmesin! Kızına özel bir hafta sonu yaşatmak isteyen Drakula dünya genelinde en ünlü canavarları oteline çağırır: Frankenstein Hemde karısı, Mumya, Görünmez Adam, Kurtadam ailesi Hemde daha pek çoğu... Çünkü kızı Mavis'in 118'inci yaş günüdür Hemde ona hoş bir gece geçirttirmek için her şeyi seferber eder. o gün. Drakula için bütün bu yaratıklara ev sahipliği yapmak problem değildir, ta ki alelade bir insanoğlu otele gelip, üstüne üstlük Mavis'ten güzellanana kadar....

Bu dinamik Hemde keyifli 3D animasyonun yönetmenliğini Genndy Tartakovsky üstlenirken, senaryoda David I. Stern, Robert Smigel Hemde Genndy Tartakovsky'nin parmağı var. Türkçe seslendirme kadrosunda ise Aydoğan Temel, Hazal Erdal, Harun Can, Engin Alkan Hemde Şebnem Ünaldı gibi tanıdık sesleri duymak mümkün olabilmektedir.. Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Genndy Tartakovsky nin filmi izlenmez mi ya hemen izlemem yazım .

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.