-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads
Bonzai zehirlenmesi
25 Eylül 2014 günü İstanbul Zeynep Kamil mahallesi yakınlarında 2 gencin merdivenlerde istemsiz hareketler yaptığını gören mahalle sakinleri polisi arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine gelen polis ekipleri yüksek dozda madde kullandıklarını tahmin ederek sağlık ekiplerine haber verildi.

İddiaya göre kullanılan maddenin bonzai zehiri olduğu söylenmektedir. Bunun yüzünden bonzai zehirlenmesi geçirmiş ve komaya girmiş olabileceğini sağlık görevlilerinin ilk yardımı sırasında yüksek dozda sentetik uyuşturucu bonzai kullandıklarını belirledi.

Üsküdar'da yaşanan bu olaydan sonra sağlık görevlileri derhal 2 genci hastaneye kaldırarak tedavisine başladılar. Ancak açıklamalara göre gençlerin birinin durumu kritik olduğundan yaşam mücadelesi vermeye devam ettikleri saptanmıştır.

Yıllardan beri sürekli bonzai maddesinin öldürücü zehir olduğunu ve zararlarını anlatmaya çalıştık. Bu yüzden herkese görev düşüyor insanların bilinçlenmesi ve gençlerin ölümüne neden olabilecek içinde, tarım ilacı, fare zehiri, binbir türlü öldürücü kimysalların olduğunu ve zararlarını anlatması gerekmektedir. Zamanın en tehlikesi maddesi olan bonzai uzun yıllardan beri birçok can aldı. Eskilerden kalp krizi nedeniyle hayatını kaybedenlerde büyük ihtimalle bonzai denilen zehirden dolayı olabileceği unutulmamalıdır. Resmi kayıtlara göre bonzai zehirinden yaşamını yitiren birçok kişi var ancak bazı durumlarda ölüm nedeni kalp krizi vb. nedenlerden dolayı geçen kişilerinde bu zehirden hayatını kaybetmiş olma riski vardır. Bundan dolayıdır ki, bonzai illeti yıllardan beri belkide onlarca kişinin hayatını zehir etti.

Bunun için çok büyük önlemler ve ciddi yaptırımlar getirilmeli. Çok büyük cezalar gelmeli, İnsan öldürmekten hiçbir farkı yok. Yazımı okuyan kim varsa bunu satan, sattıran her kim olursa sessiz kalmayın şikayet edin. Kimseden korkmayın belki o şekilde birçok kişinin hayatını kurtarmış olabilirsiniz ve bundan sonra başka gençlerde hayatlarına güzel şekilde devam ederler.


Bu yazımı kesinlikle okuyun >>>>>  " Bonzai ve Zararları "


Bonzai hakkında detaylı bilgi için aşağıda ki videoyu kesinlikle izlemelisiniz..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.