-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dua Ederken Salatü Selam

ads
ads
Bir defasında Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem), sahabileri ile mescidde oturuyorlardı. Bu sırada bir adam içeriye girdi. İki rekat namaz kıldı. Sonra Allah'a hamdetmeden, Peygamber'e (s.a.v.) salatü selam getirmeden dua etmeye başladı. Onun bu halini gören ve duasını işiten Allah Resulü şöyle buyurdu:

"Ey namaz kılan! Acele ettin, namaz kıldıktan sonra Allah'a layık olduğu şekilde hamdet, sonra bana salat ve selam et, sonra da yapacağın duayı yap!"

Bundan sonra başka biri namaz kıldı. Namazdan sonra Allah'a hamdetti ve Hz. Peygamber'e (s.a.v.) salat ve selam getirdi. Sonra da dua etti. Onun bu durumunu gören Allah Resulü, o kimseye şöyle buyurdu:

salat ve selam

"Ey namaz kılan kişi! Dua et duan kabul edilir, iste isteğin verilir!"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.