-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Google Adsense Para Kazanamamak

ads
ads
Google Adsense Para Kazanamamak
Google adsense web site sahiplerine sunduğu reklam hizmetidir. Birçok siteler özellikle büyük siteler kullanabilmektedir. Kayıt olmak ve onay almak oldukça zordur eski zamana göre. Bundan yıllar önce çok basit bir site ile kayıt olup reklamları yerleştirebiliyordunuz. Ama günümüzde artık adsense reklamlarını yayınlamak ve onay almak zorlaştı.


Zaten Google kural olarak katı kuralları olarak bilinir. Onay aldıktan sonra da iş bitmiyor. Ban yeme riskiniz her zaman vardır. Ne kadar kurallara uygun davransanız bile size uyuz olan biri sizi istediği an banlatabilir kötü yanıda bu ancak gelir etmek isteyenler için en iyi kurumsal reklam hizmeti ve çok para kazandıran sistemlerdendir.

Günümüzde çok iyi paralar kazananlar var ama genel olarak pek verim alamayan insanlar çok bulunmaktadır. Bunun bazı nedenleri olabilir. Ziyaretçiniz yeterli seviyede değildir. Birçok kullanıcı reklamlara tıklamaz. Genel olarak bu sebeplerden dolayı adsense reklamlarından para kazanamamak gibi durum meydana gelebilir.

Gelir etmek için öncelikle İngilizce ve ilgi çeken siteniz olması lazım bunun artı yönü ingilizce sitelerin ziyaretçileri çok olur ve o insanların reklamlara tıklama alışkanlığı vardır. Bizim ülkemizde bu tür davranış malesef yok reklama tıklamamak için 100 takla atabilir.

İngilizce sitelerin aranma hacmi daha çoktur. Dünyanın ortak diliingilizce olduğundan ve daha çok ziyaretçi geleceğinden iyi gelir elde edebilirsiniz ve ingilizce içerikli sitelerdeki bir tıklama normal siteye göre 10 kat daha fazla ücret vermektedir.

Türkçe içerikli siteniz varsa kadınlara yönelik siteler her zaman daha çok kazandırır. Örnek olarak moda, dekorasyon, güzellik vb sitelere yönelmeniz kazancınıza etki edebilir.

Bir önceki Yazımız  >>  Adsense Onayı Almak İçin

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Adsense den kazanmak için özgünlük şart alıntı yazılarla bi yere gidilmez hiç bir şekilde!

    YanıtlaSil
  2. Adenseden kazanabilmek için mobil tasarım ve yerleşimlerde şart artık günümüzde mobilden daha çok giriliyor.

    YanıtlaSil
  3. adsense ile para kazanmak ve kazanmamak arasında aslında pek de bir fark kalmamıştır, adsense üyeliği zorlaşması haricinde gelirlerin düştüğü, TBM maliyetlerin öldüm fiyatına gittiği ancık yüzbinlik sitelerin birşeyler nasiplendiği onlarında o değerli reklam alanlarına adsense ile yazık ettiği bir sistem haline gelmiştir...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.