-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Adsense Onayı Almak İçin

ads
ads
google
İnternet sektöründe Google Adsense  webmaster'lar  için en önemli gelir kaynağı uzun senelerden beri olmuştur.  Ancak onay almak eskiden çok kolaydı herhangi basit sitelerle bile başvuru yapıldığında onay almak basitti. Şu zamanlarda bir çok insan onay almak için türlü türlü yolları denemektedir. Ama artık kolay olmadığı için bazı kuralları yerine getirirseniz onay alma oranınız artar.



İşte Yapmanız Gereken Bazı Kurallar:

* Sitenizdeki içerikler özgün, kaliteli ve çok olmalıdır. Anlamlı içerikler eklemeniz ve özgün olmaya dikkat etmeniz gerekir. Kopya içeriklere Google Adsense onay vermesi çok zordur.

* Sitenizi yeni açtıysanız hemen başvurmak yerine biraz emek harcayıp sitenizi geliştirerek en az 8  ay beklemeniz sizin yararınıza olacaktır.

* Sitenizde sadece bir tema olmalı. Karmakarışık görünümde olmamalıdır. 

*  1. onay aldıysanız eğer genel olarak 1. onayı almak kolaydır. Zor olan ikinci yayına başlama onayıdır. Bunun için reklam yerleşimini iyi yapmanız gerekir.

* Kendinize ait bilgilerin eksiksiz olarak doğru olması onay almanızı kolaylaştıracaktır.

* İlk denemede onaylamama durumu olduysa tekrar başvuru yapınız. Hatalarınızı düzelterek. 1 kaç hafta bekledikten sonra



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Ben siteyi açtım ve 1 ay sonra başvurdum. Anında reddettiler :) Neden reddedildiğimi yazını okuyunca anladım. 8 ay uzun bir süre ama bekleyeceğim artık yapacak bişey yok.

    YanıtlaSil
  2. Adsense için yapılacak en iyi çalışma blog çalışmasıdır. 1 haftayı geçen adsense onayım olmamıştır. Blog açın 3-4 özgün içerik girin gerisi gelecektir.

    YanıtlaSil
  3. günceli takip edip özgün yazılar yazıyorsanız zaten adsense hesabınız onaylanıyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.