-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Google Analytics (not provided) Nedir?

ads
ads

Google Analytics (not provided) Ne Anlama Geliyor.


Google Analytics kullanıcılarının çok sık karşılaştığı durumlardan biridir "not provided" yazına den gelmek. Bu tam olarak ne anlama geliyor? not provided nedir?

not provided google üzerinden gelen ziyaretçilerin belirsiz sayfalara veya belli olmayan anahtar kelimelerle gelen kişileri listeleyen durumdur. Yani Google hesabı olan kişi hesabında aktif olarak giriş yapıyorsa Google arama motoru bu kişilerin gizliliğini korumak amaçlı bilgi vermemesi anlamına gelmektedir. Bir diğer tarifi ise belli olmayan yerlerden gelen kişiler veya sitenizde olmayan herhangi bir url bazında giriş yapan kişilerin sayaç tarafından belirlenememesi anlamını taşır.

not provided çözümü


not provided olarak gelen kişilerin hangi sayfanıza veya boş alana girdiğini görmek için yapılacak bir kaç işlemle sonuça erişebilirsiniz. Aşağıdaki adımları izleyin

Google Analytics sayfasına gelin ve aşağıda resimdeki gibi ekran belirecek açılış sayfasına tıkladığınız zaman hangi bağlantıya girdiğini göreceksiniz.


Google  Analytics (not provided) Nedir?

Bir önceki yazımız  >>  Siteye Kaç Konu Girilmeli Günlük


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Ben bu sorunla karşılaşmadım ama ilgimi çekti sorunun çözümünü belirtmişsiniz bu hatayı alan arkadaşlar için faydalı bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.