-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Siteye Kaç Konu Girilmeli Günlük

ads
ads
Siteye Kaç Konu Girilmeli Günlük
İlk olarak yeni bir siteniz veya blogunuz varsa günlük en az bir konu girmeniz yeterli olacaktır. Çünkü ilk başlarda yeni açılan sitelere çok önem verilir günde  50 - 100 ve daha fazlası girmek istersiniz tabi kopya içerik olmamak şartıyla hazır makale satın alarak veya yazabilirseniz.  

Yeni açılan siteye günde en az 1 konu sizi iyi yerlere kısa  zamanda getirebilir. Ancak okunulacak yazılar yazmanız ve faydalı içerik olması lazım. Arama motorlarında aynı yazının binlercesini özgün olarak yazmanız pek bir şey kazandırmaz sadece özgün yazı girmiş olursunuz. Bundan dolayı farklı ve gerçek anlamda özgün bir yazı yazmanız veya içerik eklemeniz lazım ki tek bir konu ile binlerce ziyaretçiye erişebilirsiniz.

Genel olarak sitelere günde ne kadar konu gireyim diye bir limit yok. İsterseniz 50  tane girersiniz isterseniz 250 tane bu size kalmış fakat elinizde   hazır yazılarınız varsa bunu zamanlama yaparak günlere ve saatlere bölerseniz sizin için daha iyi olur her gün siteniz güncel kalır. Bu yüzden bir gün 10 makale diğer  gün 20 makale diğer gün 1 içerik   ertesi gün 5 içerik yaparsanız faydalı olmaz.  Az olup düzenli içerik girerseniz sizin için faydalı olur çok olup düzensiz  içerik girmek veya bir kaç gün girmemek yerine yukarıda yazdığım gibi günlere bölerek nizami şekilde içerik eklemek hem faydalı hemde index alma hızınızda artış olur. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.