-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Android Restaurant oyunları indir

ads
ads

Android Restaurant oyunları indir
Android Restaurant Oyunu

 Restoran oyunları arasında en iyilerde bulunan bu oyun eğlenceli ve renkli bir oyundur.
 Bu oyunda önemli olan mesele restoranın dekorasyonu ve sizin yaptığınız yemeklerdir. Bunlara dikkat ettiğiniz sürece müşteriler etkilenir ve sizde daha çok para kazanabilirsiniz. Android oyunları indir kategorisinde buluna bu Restoranda ;

  • Kahvaltı
  • Öğlen yemeği
  • Akşam yemeği
  • Tatlı
Seçenekleriyle müşterilerinizi çeşitli yemekler sunabilirsiniz. Pişirdiğiniz her yemeğin ve tatlıların pişme süreleri ve size kazandırdığı paralar farklıdır. Oyunu oynayabilmek için oynadığınız cihazda internet bağlantısı olmalıdır. Çünkü bu oyun çevrim içi oynanılan bir oyundur.

 Oyunu cihazınıza indirmeniz için ücret ödemenize gerek yoktur. Oyunda bulunan mağazadan alışveriş yapabilirsiniz. Bu sayede daha hızlı ve güzel yemekler pişirebilir, restoranınızı da daha güzel ve sevimli bir hale getirebilirsiniz.
-Oyunun linki : https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=Android+Restaurant+Oyunu

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.